Norra Skånes nöjespalats!

BJÖRKETS TRÄDGÅRD

Som Juldagen, fast på sommaren. Detta är årets absolut största sommarfest i Hässleholms kommun. Liveband på utescenen, stor utebar, 4 inomhusbarer och 2 dansgolv. Ett sanslöst drag både utomhus och inomhus. Se till att komma i god tid!

 

LÖRDAG 29 JULI - 26:E ÅRET I RAD!

Öppet: 23.00 - 03.00

Ålder: Rek. 20 år, minimum 18 år.

 

Pris förköp online: 160 kr + Service avg.

Pris i dörren på plats: 180 kr

 

 

 

 

Visa biljetten/streckkoden i entrén enkelt med din mobiltelefon eller skriv ut i pappersform. Du slipper långa köer och kommer alltid garanterat in oavsett när på kvällen du kommer!

 

LIVEBAND PÅ SCEN

SoundTrip är ett väletablerat coverband som nu är inne på sitt 21:a år. Genom sin stora bredd och variation har de gjort sig kända för att vara bandet som passar alla. Med en fräsch repertoar och ett proffsigt framförande lyckas de alltid skapa en stämning som får taket att lyfta. Bandet har genom åren spelat på alla tänkbara ställen och evenemang. Med oändligt många spelningar bakom sig kan de här rutinerade grabbarna se till att du kommer ha en oförglömlig kväll.

 

Dj stora dansgolvet: Johan Åberg

Dj lilla dansgolvet: Martin Ström

KÖP FÖRKÖP HÄR

BJÖRKSÄTER EVENT

Åkaregatan 27, 281 33 Hässleholm

Tel: 0451-149 01

Mobil: 0708-23 27 23

E-post: info@bjorksater.com

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, rabatter på entréer och information om våra kommande evenemang.

ANMÄL DIG HÄR

HITTA HIT

© Copyright - Alla rättigheter reserverade Björksäter. Designad av Make It.