PROGRAMMET FÖR 2018 UPPDATERAT NEDAN. Mer kommer...

1908 - 2018


I ÅR STÄNGER VI FÖR ALL FRAMTID.

 

På Björksäter har det dansats i 110 år, och nu går vi ut officiellt med att 2018 blir året då Björksäter stängs och aldrig någonsin kommer att öppnas upp igen.

SISTA TRADITIONELLA DANSBANDSKVÄLLEN

LÖRDAG 19 MAJ står GRÖNWALLS på scen för den absolut sista traditionella dansbandskvällen. (Inom kort går vi ut med resterande program för 2018.) Kom till oss och dansa en sista gång till Grönwalls, med alla originalmedlemmar! I discot spelar Dj Johan Åberg och Dj Timo.

 

Förläng den här kvällen med en härlig buffé + kaffe och desert. Matgäster insläpp kl 19.00 och övriga 21.30-02.00. På länken nedan hittar du två olika biljetter - 1 för entré och 1 som gäller både för entré och buffé.

 

Varmt välkomna till den sista traditionella dansbandskvällen i Björksäters historia, innan dörrarna stängs för gott.

SISTA STUDENTDISCOT

Detta är norra skånes absoluta största och sista studentfest på Björksäter. Var med om en helt magisk kväll för alla som tar studenten där stämningen är på topp och hela huset kokar. 1000 kvm dansgolv, 4 barer och extra utebarer på gården. Givetvis är alla välkomna som vill vara med och fira studenterna.

SISTA BJÖRKETS TRÄDGÅRD

Som Juldagen, fast på sommaren. Detta är årets absolut största och sista sommarfest i Hässleholms kommun. Liveband på utescenen, stor utebar, 4 inomhusbarer och 2 dansgolv. Ett sanslöst drag både utomhus och inomhus. Se till att komma i god tid!

Vi uppdaterar programmet för 2018 löpande...